Történetünk, amikor mindent

megálmodtunk

Rólunk

Az ötlet megszületése

Miután 11 éven keresztül külföldön a vendéglátásban dolgoztam, szerettem volna egy saját vállalkozást Magyarországon ebben az iparágban. Mindig is valamilyen különleges dologban gondolkodtam, ami új ami más.

Miért Székesfehérvár

Eredetileg Bonyhádról származom, a feleségem székesfehérvári. Neki már több mint 20 éve van Székesfehérváron egy vállalkozása, ezért nem volt kérdés, hogy melyik városban nyissam meg az első üzletet.

A technológia

Ez a technológia 2014 óta működik Magyarországon, és nagyon megtetszett ahogy megláttam. Én magam is szeretem a kézműves söröket, és jó ötletnek találom, hogy egy helyen elérhetővé tesszük a jobbnál jobb kézműves söröket. Egy literes palackokba frissen, közvetlenül hűtött hordókból csapoljuk a söröket, amiket elvitelre, illetve házhozszállítva lehet megvásárolni.

Célunk

Jelenleg Magyarországon több száz fajta kézműves sör létezik, tehát választék van bőven. Célunk, hogy minden héten más és más hazai kézműves sört ismertessünk meg vásárlóinkkal ezzel erősítve a hazai kézműves sörfőzést. Üzletünket franchise rendszerben szeretnénk működtetni a közeljövőben, hogy az ország több pontján is elérhetővé válljanak a frissen csapolt kézműves sörök.

Jelenlegi

Partnereink

SÖRCSAP 12 SÖRCSAP
KÜLÖNLEGES ÍZ 12 KÜLÖNLEGES ÍZ
KÉZMŰVES SÖR 12 KÉZMŰVES SÖR
HAZAVIHETŐ SÖR 12 HAZAVIHETŐ SÖR