Posted by csapolda-admin / No comments

2017-04-28

Bors Serfőzde

Posted in All

csapolt sör kézműves sör

Nagy kíváncsisággal mentünk el a Bors Serfőzdébe, ami Győrtől 10 percre, a szigetköz szívében, Győrzámolyon található. Minden sör, amit eddig kipróbáltunk tőlük a vevőink dícsérő kritikáját kapta. Egyes söreik, például a mézes Maid Marian, vagy a belga ízvilágú Tuck Barát kifejezett sokak kedvence lett.

1992-ben családi vállalkozásban kezdték el a sörfőzést, Likócsi Serfőzde és Söröző néven, majd kisebb szünet, és költözés után 2009-ben találták meg a mostani helyüket és új nevüket. A mikro-sörfőzdetechnológián alapuló főzdéjük nem a mennyiségi, hanem a minőségi termelést tartja célkitűzésnek maga előtt.

A sörfőzde egy kisebb családi ház méretű épületben található. Az ajtón belépve itt is a maláta kellemes illata fogad minket. A gépek dolgoznak keményen, éppen a Tuck Barát van főzés alatt, a nagy kedvenc, a mézes Maid Marian pedig az érlelőben pihen, úgyhogy arra most sajnos várunk kell két hetet.

A tulajdonos gumicsizmában, munka közben fogad bennünket, és körbevezet a főzdében. Elárulja, hogy egy gyümölcsös sör készítésén munkálkodik, amin nagyon fellelkesedünk. Eddig minden általuk forgalmazott sörük isteni, úgyhogy nagy izgalommal várjuk az újakat.

Örülünk, hogy ezt a sörfőzdét választottuk az egyik első partnerünknek, mert igazán jó minőségű, kiváló ízű kézműves söreik értéket adnak az üzletünknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.