Posted by csapolda-fehervar / No comments

2017-08-24

2017 Királyi Napok Székesfehérváron

Posted in Események

kézműves sör, királyi napok, csapoltsör

Augusztusra készen álltunk az első fesztiválon való részvételünkre. Nagy izgalommal készültünk a Királyi Napokra, hiszen nem tudtuk még, hogy mire számítsunk egy ilyen kitelepülésnél.
A kisházunk a Magyar Király Hotel mellett, a színpaddal szemben kapott helyet, ahol kitűnő rálátás volt a sörözés mellett élvezni a színpadi műsorokat is. Kilenc sör közül választhattak a vásárlóink. Vittünk HorizontHedon, Kapucinus, Mad Scientist, Szent András, és Bors Serfőzde söröket is, valamint az újonnal debütált székesfehérvári Erjesztők Klubja Sörfőzde egy igazi nagyágyút főzött nekünk erre az alkalomra. A fesztivál söre a III. Béla nevet kapta, és hűen királyi nevéhez, egy igazán nemes, világos, szüretlen, Belgian Strong Ale sör lett. A nagy érdeklődésre való tekintettel az összes mennyiséget sikerült öt nap alatt eladnunk. Jövőre már mi is tudjuk, és a fiúk is, hogy ennél jóval több mennyiséget kell hogy főzzenek nekünk.
Rengetegen kaptatok ajándék kuponokat, amiket a Csapolda üzletünkben tudtok a Távirda utcán beváltani, szeptember végéig.
Köszönjük mindazoknak akik kilátogattak hozzánk a kisházunkba a Királyi Napok folyamán!
Üzletünkben a már megszokott minőségi kézműves sörökkel várunk továbbra is minden sörkedvelőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.